• 1397/05/28 - 12:00
  • تعداد بازدید : 92
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی مواد خام با منشا دامی در دامپزشکی استان کرمانشاه 

دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی مواد خام با منشاء دامی در قالب ۱۲ساعت و به مدت ۲روز در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه برای دامپزشکان، کارشناسان و کاردان های بخش دولت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه؛ در این دوره آموزشی تمامی بازرسان فراورده های خام دامی سطح استان اعمم از کاردان، کارشناس، دامپزشک و روسای ادارات شهرستان شرکت داشتند. 

در این دوره آموزش علاوه بر مرور ضوابط و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور تازه های نظارت و بازرسی فراورده های خام دامی خوراکی و غیر خوراکی در ۲ روز آموزش داده شد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه در ارتباط با این دوره آموزشی گفت: برگزاری چنین دوره هایی علاوه بر ایجاد دیدگاه مشترک در بازرسین بهداشتی و ایجاد وحدت رویه در راستای نظارت و بازرسی بهداشتی، میزان سط دانش و اگاهی همکاران را افزایش می دهد و امکان بهره بردن از دانش روز را فراهم می سازد.

دکتر مهدی ظفری پور افزود: پس از این دوره، فراگیران قادر به ارائه آموزش به بهره برداران و سایر همکاران در ادارات شهرستان خواهند بود.

گفتنی است که تدریس این دوره آموزشی بر عهده دکتر ظفری پور بود.


 
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 119695
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه